top
Despre noi Ne-am întâlnit ca federație!
federatie

Ne-am întâlnit ca federație!

De pe la mijlocului anului trecut am pus bazele unei federații umanitare. Un conglomerat de asociații care să ofere servicii sociale într-un program integrat. Propunerea a fost primită cu foarte mare interes și ne-am pus la masă mai multe organizații din România și Italia.

“Împreună avem o influență mai mare!”

Din august 2019, ne-am întânit de mai multe ori pentru a pune demara și din punct de vedere juridic formalitățile pentru înregistrarea federației. Dacă luăm în calcul că ne aflăm în România, putem spune că lucrurile s-au mișcat destul de repede. Am reușit să depunem la justiție dosarele cu toate actele și deciziile asociațiilor componente la sfârșitul toamnei. La începutul lui februarie ne-au ieșit documentele de definitive.

Pe 28 februarie am ținut prima ședință în calitate de membrii legali ai federației. Am ținut-o la noi în sediu, la Generație Tânără, într-un mod inedit. Din pricina isteriei cu coronavirusul, o parte a delegatiilor din Italia nu s-a putut deplasa în România. Și nu din pricina faptului că italienii ar fi fost depistați pozitiv. 🙂 Problema era că, dacă ar fi venit la Timișoara, pentru că zborul era din Bergamo, care este o zona cu bulină roșie, riscau să fie forțați la carantină pentru patrusprezece zile. Puteam să anulăm prima întâlnire a federației? NU. Am decis să ne ajutăm de tehnologie. Așa că am apelat la Skype și totul a mers strună. Am reușit să punem la punct planurile de acțiune pentru viitor. Și dacă tot vorbim de viitor, sper ca la următoarele întâlniri să nu fim nevoiți să facem prezența la… holograme.

Post a Comment

Unde ne găsiți

Generatie Tanara

În caz că doriți să ne vizitați