top
Proiecte pentru rromi Despre ajutoarele pentru refugiați
help refugees

Despre ajutoarele pentru refugiați

Aseară până târziu am răspuns la apeluri legate de situația de la graniță.

Mulți dintre cei care ne-au contactat au spus că vor să doneze, dar nu știu cum să o facă. Sunt multe grupuri de sprijin active pe internet. Postări cu cereri de sprijin nu contenesc să apară. Unele dintre întrebări erau legate de îndoielile pe care persoanele care voiau să ajute le aveau legat de destinația banilor sau bunurilor.

E clar că sunt nevoi punctuale acum, dar trebuie să aveți în vedere că sprijinul nu se poate opri aici și el va trebui să fie unul susținut. De durată. Pentru că vorbim de viața unor oameni care continuă. Va fi nevoie de planuri de ajutor care trebuie să ofere o perspectivă pentru viitor!

Așa că dacă acum doriți să ajutați, punctual, pentru că puteți, nu vă mai puneți întrebări legate de dacă sau unde ajung bunurile sau donația voastră. Bucurați-vă că puteți să o faceți. Bucurați-vă că voi puteți ajuta și nu sunteți în postura de a aștepta ajutorul cuiva.

Voi faceți un bine!

Păcatul, dacă e să fie, este al celor care au fost incorecți. Și asta fiți convinși, se va vedea/afla după ce lucrurile au să se așeze într-un fel.Preferabil ar fi să cunoașteți persoana sau asociația care vă solicită ajutorul, dar în vremuri atât de tulburi… suntem tentați să acționăm și instinctiv. Și e normal.

Post a Comment

Unde ne găsiți

Generatie Tanara

În caz că doriți să ne vizitați